NLS days standen

Foto: Espen Snipstad, LMI

-På Nordic Life Science Days i 2018 hadde vi mellom 20 og 30 møter på de to dagene som konferansen varte. Da får man verdifull tilbakemelding, kan selge inn prosjekter eller følge opp pågående forhandlinger. Dette er enviktig arena for å komme i kontakt med internasjonale selskaper, sier Kristin Sandereid.

Sandereid er Executive Fund & Business Manager i Inven2 og er tilstede på en rekke internasjonale konferanser i løpet av et år.

Stand for å vise fram norsk livsvitenskap

På Nordic Life Science har de norske aktørene innenfor livsvitenskap gått sammen om å ha en stand i utstillingsområdet for å vise fram bredden i det norske forsknings- og utviklingsmiljøet.

-Det er viktig at vi utad utenfor Norges grenser allierer oss og drar sammen. Vi er et lite land men sammen fremstår vi som en betydelig aktør innen feltet, sier Sandereid.

Standen er sponset av både Innovasjon Norge og Forskningsrådet, samt får støtte av den norske ambassaden i Sverige, som er veldig engasjert i å promotere feltet.

De andre aktørene på standen var representanter for Oslo Cancer Cluster, UiO:Life Science, Norway Health Tech, Aleap, Norwegian Inflammation Network, Legemiddelindustrien (LMI), Digitalt Liv, The Life Science Cluster og Nansen Neuroscience.

Andre konferanser

Inven2 deltar fast på en del andre konferanser i løpet av året, der de gjør aktiv partnering på vegne av forskere og bedrifter i porteføljen.

-Vi er fast på BIO Spring i Europa, BIO i USA, Biofit i Frankrike, i tillegg til at vi reiser på en god del fagspesifikke konferanser som tar for seg tematiske temaer som CRISPR, immunterapi mot kreft, mikrobiota og andre, sier Sandereid.

Hensikten med de fagspesifikke konferansene er å lære om nye markeder, hva som rører seg innen forskning og utvikling internasjonalt på feltet og ikke minst for å knytte nye kontakter.

Les mer:

Nordic Life Science Days: www.nlsdays.com